Vi kan løfte selv de største byggeprojekter i samarbejde med andre fag

Vi kan løfte selv de større byggeprojekter i samarbejde med andre fag. Med vores mange års erfaring indenfor tømrer- og snedkerbranchen indgår vi let i samarbejde på byggepladsen. Vi giver gerne vores besyv med i forhold til skitseforslag fra egen tegnestue, og på dén måde kan vi være med i hele processen. Vi bruger al vores erfaring til at få projektet til at forløbe så gnidningsfrit som muligt.

Vi bistår gerne med komplette eller delvise løsninger indenfor både totalentrepriser, nybygning, renovering, om- eller tilbygning. Desuden kan vi varetage renovationsprojekter af industribygninger, uanset om det gælder efterisolering eller installation af nye vinduer, gulv eller tag, og giver gerne gode råd til vedligehold og budgetter. Vi tilbyder også vedligeholdelsesplaner inkl. budgetter, så du og din virksomhed kan planlægge økonomien fremadrettet.

Uanset om opgaven er ude eller inde, stor eller lille, så garanterer vi håndværksmæssig høj kvalitet og sikkerhed. Vi følger alle opgaver til dørs, og gør vores ypperste for at alle parter er tilfredse. Derfor leverer vi også en kvalitet, som vi fagligt kan stå inde for.

Ekstra tryghed

Som en ekstra tryghed for dig som kunde er vi medlem af Dansk Byggeri,
du har derfor en ekstra sikkerhed i forbindelse med din byggesag hos os.

 

Byg garnti

 

Spørgsmål eller tilbud

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud, så kontakt os.

mailto:thy@thymesterbyg.dk Tel. 97 98 15 99

Thy Mesterbyg ApS 

Ballerumvej 157 
7700 Thisted

Tlf. 97 98 15 99 
thy@thymesterbyg.dk