En bred vifte af kompetencer indenfor erhvervsbyggeri

Vi har en bred vifte af kompetencer indenfor erhvervsbyggeri, lige fra skitseforslag og renovering til nybyggeri og totalentrepriser samt til- og ombygninger. Vi bruger vores mange års erfaring til at få projektet til at forløbe så gnidningsfrit som muligt.

Når det kommer til de større byggeprojekter indenfor erhvervsbyggeriet, kan vi være med i processen helt fra første streg på tegningen. Vi giver gerne tegneforslag fra vores egen tegnestue, og vi følger projektet helt i mål. Med vores mange års erfaring i bagagen indgår vi også let i samarbejde med andre fag på byggepladsen, så vi sammen kan løfte opgaven.

Vi bistår med renovering af erhvervsbygninger, uanset om det gælder installation af nye vinduer, tag, gulv eller efterisolering. Vi udarbejder også gerne en vedligeholdelsesplan med budgetter, så du og din virksomhed kan planlægge økonomien fremadrettet.

Uanset om opgaven er ude eller inde, stor eller lille, så garanterer vi håndværksmæssig høj kvalitet og sikkerhed. Vi følger alle opgaver til dørs, og vi gør vores ypperste for at alle parter er tilfredse. Derfor leverer vi også en kvalitet, som vi fagligt kan stå inde for.

Ekstra tryghed

Som en ekstra tryghed for dig som kunde er vi medlem af Dansk Byggeri,
du har derfor en ekstra sikkerhed i forbindelse med din byggesag hos os.

 

Byg garnti

 

Spørgsmål eller tilbud

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud, så kontakt os.

thy@thymesterbyg.dk Tel. 97 98 15 99

Thy Mesterbyg ApS 

Ballerumvej 157 
7700 Thisted

Tlf. 97 98 15 99 
thy@thymesterbyg.dk